Forside

Om denne "app"

Dalsgaard Data A/S, som har til huse i den sydlige del af Kalundborg Kommune, udvikler blandt andet IT-løsninger for deres kunder. Der var derfor ikke langt fra idé til handling da årets Kalundborgmesse blev drøftet, fortæller IT specialist John Dalsgaard. "Vores primære målgruppe er ikke forbrugere, og derfor overvejede vi, hvordan vi bedst kunne synliggøre, hvad det egentligt er vi arbejder med - og måske derigennem sprede budskabet til vores målgruppe, som er virksomheder og andre organisationer."

"Vi arbejder med forskellige typer "apps" (små programmer) til smartphones, og efter vores erfaringer som udstillere på messen sidste år, så fandt vi, at det godt kunne være nemmere at finde de enkelte udstillere, deres messetilbud og øvrige informationer om messen. Det var her grundidéen blev undfanget. Ved at benytte det indbyggede kamera i telefonerne kan man scanne de såkaldte "QR koder", som er en slags to-dimensionel stregkode hvorefter man på telefonen kan se udstillerkortet for den aktuelle stand. Ved at lægge et lille skilt med en QR-kode ved hver stand gør vi det nemmere for udstillerne og de besøgende at få kontakt med hinanden. Og så bliver det hele måske lidt sjovere end blot at gå rundt og kigge i et program på papir. Vi vil med denne lille løsning i hvert fald gerne være med til at skabe mere opmærksomhed om messen, som vi synes er et rigtigt godt tiltag i Kalundborg", slutter John Dalsgaard.

John Dalsgaard

Kom og besøg os på stand 1-10 hvis du vil høre mere om "apps" til telefoner, og hvordan det kan være med til at gøre din forretning bedre. Du kan også gøre brug af vores messetilbud og opnå rabat på bestillinger på messen.